Fizio GP - Gordana Pošćić

Gordana Pošćić Mag. fizioterapije, međunarodni IPNFA Advanced Instruktor, Emmett terapeut

Rođena 1962. godine u Rijeci. Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci i stekla naziv Magistra fizioterapije. Nakon 14 godina rada u Domu zdravlja Rijeka, 1996. godine otvorila Privatnu praksu fizikalne terapije i rehabilitacije u Rijeci.

Entuzijast u struci, znanje kombinira s intuitivnim pristupom i smatra da uvijek može bolje i brže. Kontinuirano se usavršava u struci, završila je razne međunarodne tečajeve u Europi i Hrvatskoj i aktivni je sudionik kongresa, konferencija i simpozija u Hrvatskoj i inozemstvu. Član je Hrvatske komore fizioterapeuta, IPNFA (International PNF Association),predsjednik Hrvatske udruge PNF-a.
Međunarodni je instruktor PNF-a od 2011.godine i predaje u raznim državama – Poljska, Rusija, Južna Koreja, Hrvatska…

Fizio GP - diplome, uvjerenja, certifikati

Zorana Težak prvostupnik fizioterapije, Kinesio Taping Praktičar, Emmett terapeut, Specijalist za žensko intimno zdravlje

Pasionirana alpinistica (Ekspedicije: Ande 2010. Aconcagua, Ojos del Salado Bolivija 2013. 6 vrhova iznad 5000 m) i sportašica s mnogim osvojenim 1. mjestima u  brdskom biciklizmu, triatlonu…Član je KBB XS Adrenalina, Triatlon kluba Triton, Alpinističkog kluba Put, Planinarskog društva Glas Istre te je trenerica svojoj sestri Gorani Težak koja također osvaja brojne medalje na domaćim i europskim natjecanjima u brdskom biciklizmu.

Rođena 1985. godine u Puli. Diplomira 2009. godine i stječe zvanje prvostupnika fizioterapije (bacc.physio.) Dodatno se usavršava u struci, završava razne međunarodne tečajeve a 2011. godine postaje Certificirani Kineziotaping Praktičar.  Stručnjak je za fizioterapiju u sportu, tj pregled sportaša i savjete za zdravo i  pravilno izvođenje vježbi za poboljšanje sportskih performansi.

Fizio GP - diplome, uvjerenja, certifikati
Fizio GP - Gordana Pošćić
Fizio GP - Ivana Martić

Ivana Martić prvostupnik fizioterapije

Rođena u Rijeci 1982. Diplomirala 2004. g na Medicinskom fakultetu u Rijeci, čime stiče zvanje prvostupnika fizioterapije. Dodatno se usavršava u struci na međunarodnim tečajevima i seminarima.

Fizioterapiju, kao tada još aktivna sportašica, upisuje zbog ljubavi prema pokretu, što joj je i danas, bilo da se radi o prevenciji ili rehabilitaciji, na vrhu polja interesa.

Fizio GP - diplome, uvjerenja, certifikati

Sendi Nožarić prvostupnik fizioterapije

Rođena u Rijeci 1989.g. Diplomirala 2011.g. na Medicinskom fakultetu u Rijeci i stiče zvanje prvostupnika fizioterapije.

Dodatno se educira u struci kroz razne tečajeve i seminare. Primarna želja pomaganje drugima.

Fizio GP - diplome, uvjerenja, certifikati
Fizio GP - Sendi Nožarić