BOLOVI U RAMENU, LAKTU, ŠACI

Fizio GP - bolovi u ramenu

RAME

Bolovi u ramenu, laktu, ručnom zglobu ili prstima najčešće nastaju kao posljedica prekomjernog rada u određenom položaju, no mogu nastati zbog problema vrata ili nakon ozljeda.

Fizio GP - tendinitis/bursitis

TENDINITIS/BURSITIS

Tendinitis/bursitis je upala ili degeneracija mekog tkiva oko mišića ili kostiju. Javlja se jaka i najčešće iznenadna bol u tetivama ili burzama ramena, lakta, ručnog zgloba, kuka…

Fizio GP - reumatoidni artritis

REUMATOIDNI ARTRITIS

Reumatoidni artritis je kronično oboljenje u kojem dolazi do upale zglobova, njihovog oticanja, bolnosti, ukrućenosti i gubitka funkcije. Proces započinje u sinoviji.

Fizio GP - sindrom karpalnog tunela

KARPALNI TUNEL

Karpalni tunel je uski prolaz omeđen ligamentima i kostima na bazi šake, u kojem se nalazi živac medianus i tetive. Živac medianus kontrolira senzacije na dlanu u području palca i kažiprsta

Fizio GP - teniski lakat

TENISKI LAKAT

Bol i upala u području lateralnog (vanjskog) dijela lakta a povezana je s aktivnošću ruke i ručnog zgloba, posebno kod podizanja ili držanja tereta, otvaranja vrata i sličnih aktivnosti.

RADOST U POKRETU

Način na koji radimo utječe na vaš dobro proveden dan u svakodnevnoj igri života, obitelji, poslu, hobijima i sportu. Radost i lakoća pokreta rezultat je dobro planirane i provedene terapije s bezbolnim i ugodnim tehnikama, aktivnim vježbama i vrhunskom aparaturom.