Hvala gospođi Gordani Poščić i njenom timu na predanom i efikasnom radu! Moja porodica i ja imamo razlicite probleme s kraljeznicom zbog danasnjeg nacina zivota i rada, ali su nam Gordana i njene cure svima pomogle i riješile dosta naših tegoba.
Anđelka Marković

Anđelka   

Imam 65 godina i več dugo probleme s kralježnicom koji su rezultirali vrlo neugodnim bolovima i jakim vrtoglavicama.
Bila sam kod gospođe Gordane Poščić i njenog tima na tretmanima koji su kombinacija MULLIGAN i MIOFASCIAL RELEASE i EMMETT metode. One su bezbolne, ali vrlo efikasne. Već nakon prvog tretmana bol u vratu i vrtoglavice su nestale. Osjećam se puno sigurnije, življe i poletnije. Zapravo, nemam riječi kojima bih se zahvalila gospođi Gordani Pošćić i njezinom timu.

Loreta   

Nakon više od 15-ak godina kontinuirano 2x godišnje provedenih fizikalnih terapija u raznim vrlo stručnim ustanovama i vrlo renomiranih liječnika fizijatara, našla sam se ovog proljeća na terapiji kod Gordane Pošćić, više fizikalne terapeutkinje. Došla sam sa svojim već poznatim tegobama i željom da mi učini već meni poznate terapijske postupke na koje sam do sada najbolje reagirala.
Međutim... nakon učinjenog po mojoj želji, Gordana mi je savjetovala i preporučila 'neke' za mene još nepoznate individualne vježbe, po kojima mi se te moje stalne tegobe neće konstantno vraćati.
Učinjeno...! Vrlo sam zadovoljna. Nakon provedenih vježbi kod Gordane vježbam ciljane vježbe kod kuće. Vidjeti ćemo!! Sada znam da su te 'neke' vježbe kombinacija PNF, McKenzie i Mulligan na 'Gordanin način'.

Smiljana Kelović, 72 godine   

Veliko iskustvo i znanje ovih terapeuta rezultirali su već nakon par tretmana smanjenjem a onda i nestankom dugotrajnih tenzijskih glavobolja. Jednostavno : pun pogodak. Zahvaljujem.

Zlatko Mahulja

Zlatko Mahulja   

Kod gospođe Poščić dolazim na preporuku doktora, u momentu dolaska imam jake bolove u leđima, bolovi su bili toliko jaki da noćima nisam mogla spavati. Problem je bio taj što i zbog posla nisam mogla dugo biti u Rijeci te je trebalo napraviti nemoguće, u što kraćem roku otkloniti bolove. Na moje iznenađenje u roku tjedan dana uz terapiju i vježbe bol je nestala. I sada kad osjetim da počinju tegobe vračam se na isto mjesto. Gospođu Poščić preporučujem svima koji trebaju brzu i efikasnu terapiju.

Margareta Superina   

Super ljubazno i stručno osoblje. Znatno olakšanje osjeti se već nakon prve terapije. Za svaku pohvalu i toplo preporučam!

Ivan   

Zbog prirode posla, krivog držanja ali i genetskih čimbenika imam izdeformiranu vratnu kralježnicu i prije cca mjesec dana počeli su strašni bolovi u desnoj nadlaktici a podlaktica je utrnula. Prema preporuci došla sam na terapiju kod gđe. Poščić i mogu reći da sam prezadovoljna rezultatima. Već nakon prvog tretmana bilo mi je lakše a nakon sedmog bol je skroz nestala. U sat i pol vremena koliko je trajao jedan tretman, gđa. Poščić, gđa. Ožbolt Ramljak i gđa. Ladašić svojom su mi stručnošću, vještinama, masažama i vježbama pomogle da se u rekordnom roku povratim u formu. Tretmani magnetom i strujom nakon osmog puta više nisu bili potrebni.
Zahvaljujem se na ljubaznosti, susretljivosti i ponajviše profesionalnosti cijelom timu!

Vilena Bruketa Matković, 32 godine   

Malo je riječi da u ordinaciji fizioterapeuta „Gordane Pošćić" rješavate svoje bolno stanje, već nakon prvog tretmana. Odmah drugi dan kopala sam u vrtu sretna da nema boli.Došla sam u ambulantu jer me već duže vrijeme (oko 3 godine na prekide) boli lijeva ruka, koja je svako jutro i utrnuta. Kad mi se bol počela širiti i u lijevu lopaticu više nisam mogla trpiti. U očima i na licu mi se odražavao umor koji me uzeo kako tjelesno tako i duhovno.Za nikog nisam imala ni vremena ni strpljenja. Nazvala sam „ordinaciju" Gordane Pošćić naručila se i bez rendgena i ikakvih nalaza, rekla joj za svoje tegobe, i zamislite ne boli ruka od ruke (a ljevak sam) već od vrata i kako je to gospođa Gordana odmah spoznala ne znam; znam samo da sam se uz terapiju vježbi, ultrazvuka, struje i magneta vratila u život. Ruka više ne trne, a ja radosno kopam, štiham, pljevim, plešem zumbu, a da stvar bude bolja nema više grča na licu ni upalih očiju, a sve to zbog vratne kralježnice koju ću još puno trebati u životu. Neizmjerno hvala.

Zorica Bestijanić   

Osjećam se sretnom što sam naišla na Gordanu! Krajem Travnja 2014. završila sam na operaciji ekstruzije diska c6/c7. Nakon marketinških rehabilitacijskih programa, čiji je primaran interes bio zarada a ne rješenje, Gordana i njene cure bile su pravo osvježenje; u stručnosti, pristupu radu, i sada već vidljivom poboljšanju stanja moje kralješnice. Njezina prisutnost umiruje, i nježno vodi, uz povjerenje i volju, rezultati su osjetni, brzi i učinkoviti.
Hvala draga G!

Mihaela B   

Usvojeno loše držanje, spavanje na trbuhu, pomalo rad i stres, te vjerojatno u dobi odrastanja promjene na vratnoj krlježnici uvjetovale su probleme kada prošavši 40 godinu života započinju bolovi, periodični kao znak da nešto nije u redu. Poneki protuupalni lijekni stanje se smiruje. 5 tjedanja nespavanja i trpljenja bolova te trnaca u desnoj ruci natjerali su me da potražim stručnu i adekvatnu pomoć. Dolazim isti dan kod gospođe Gordana Pošćić sa slikom rentgena i dijagnozom Cervicobrachialni sindrom. Moj dojam je : rijetko viđena i doživljena srdačnost, ljubaznost i osjećaj da ste se našli u pravim rukama. Odmah započeta terapija i već nakon prve osjećam se bolje a nakon 4 moji problemi jedva su osjetni. Naravno da želim po potrebinastaviti održavati moju vratnu kralježnicu kod gospođe Gordane i svesti na najmanju moguću mjeru progresiju bolesti. Veliko hvala gospođi Gordani i njenim djevojkama Anamariji i Zorani od srca.

Mariela V. 46 godina   

Dg.: spondiloza C4-C6, neuralna kompresija C5-C6 obostrano, kifoza. Nakon godinu i pol jakih smetnji (bolovi u leđima, vratu; te trnjenje, bodenje, pečenje i težine u rukama) došla sam na terapiju kod Gordane Poščić. Po mišljenju nekih neurokirurga bila mi je preporučena operacija. Poslije samo nekoliko terapija (Mulligan, Mc Kenzie) simptomi u rukama su se smanjili, a nakon mjesec dana prestala sam uzimati bilo kakve lijekove za bolove. Redovito sam radila (radim i dalje) preporučene vježbe, te se svakim danom osjećam bolje. Gđa Gordana mi nije pomogla samo svojom stručnošću, već i mirom i povjerenjem koje širila. Zadovoljna sam pruženom uslugom, toplo je preporučujem i od srca zahvaljujem njoj i gđici Anamariji.

I.V,graf. ing., 45 godina   

Drago mi je da se na ovaj način mogu zahvaliti gospođi Pošćić koja mi je jako pomogla i to u vrlo kratkom roku. Već 10 godina, nakon što sam doživjela traumu glave i kralježnice imala sam niz problema prilikom kretanja, sagibanja, čak su mi i najjednostavniji pokreti predstavljali ogroman problem. Javljali su se spazmi koji su mi onemogućavali da se i malo pomaknem. Obišla sam brojne stručnjake, godinama sam lutala jer nitko nije niti pomislio da bi protruzija torakalog diska 6-7 mogla izazivati takve smetnje s bolnim grčevima u predjelu želuca i ošita od kojih se nisam mogla ustati s kreveta, čak mi je ometalo normalno disanje. Najviše mi je do sada pomogala masaža leđa i refleksna masaža na koju sam redovito išla (i još idem) kod doktora ali to samo nije bilo dovoljno. Po preporuci prijatelja uputila sam se do gospođe Pošćić ne očekujući puno. Međutim, nakon 5 terapija i ciljanih vježbi koje sam izvodila s gospođom Pošćić (PNF) mogla sam disati punim plućima, počela sam se slobodnije kretati, izbacila sam i tablete koje sam dugi niz godina pila da bih mogla normalno hodati, pisati, oprati kosu, sagnuti se ... Nastavljam i dalje s terapijama i vježbama koje su mi toliko pomogle i znam da sam konačno našla osobu koja mi želi, ali i zaista zna pomoći.

Sanja Gruban,dipl.oec.   

Diagnoza je bila diskus hernija na C6-C7. Kirurzi su predlagali iskljucivo operaciju. Nakon 3 do 4 mj. terapije kod Gordane mogu slobodno reć da sam na 97%
Super sam prošao, bez operacije.
Preporučio bih svakako...

Leonard Balen   

Nakon artroskopske stabilizacije ramena u vecini slucajeva potrebna je fizikalnca terapija da bi se vratio sam pokret te ojacao atrofirani dio muskulature. Te u mom slucaju vracanje punog opsega pokreta je bilo posebno dugotrajno i tesko. Gosp. Poščić je bila jedna od fizioterapeuta ciji sam bio pacijent. Prosao sam od socijalnih do privatnih, kako i razno raznih metoda, i u Varaždinu i Rijeci. No mogu reci da mi je terapija ovdje najvise pomogla i to na ugodniji nacin metodom "myofascial release" (ne ide sve silom). I posebno zahvaljujuci Ivani :)! "fkt radite cuda"

Puno vam hvala
LP

Filip K   

Nakon godinu dana problema s vratnom kralježnicom, niza pretraga, mišljenja i vježbi te neizvjesnosti krajnjeg rezultata, napokon mogu reći da sam osjetila znatne pozitivne pomake i to isključivo zahvaljujući timu gđe Gordane Poščić. Tijekom samo drugog tretmana nestao je osjećaj nestabilnosti i nejednakosti između lijeve i desne strane tijela koji me pratio cijelo ovo vrijeme kao posljedica tegoba s vratnom kralježnicom i koji je bio uzrok moje nesigurnosti, a time i straha, u hodu. Osim stručnosti i otvorenosti ka novijim fizioterapijskim metodama, u ordinaciji gđe Poščić možete biti sigurni da će vas pažljivo saslušati, što je u ovim čudnim vremenima brzorastućeg amaterizma koji se proširio i u zdravstveni sektor, postala iznimka, a ne pravilo. Zahvaljujem se svima na predanosti svojem radu i pruženoj pomoći. Apsolutno preporučam...Renata, 41, prevoditeljica

Renata Jagetić   

Hvala svim curama, Ivani, Zorani i Gordani na svakom "hitnom" primanju i pomoći koju su mi ukazale. Sve pohvale na stručnosti i ljubaznosti.
Hvala od srca!

Dijana   

Došla sam kod Gosp.Gordane sa problemima kralježnice te jakom glavoboljama,koje su me ometale u svakodnevnim aktivnostima.Već nakon dva tretmana imala sam period od 10 dana bez jake glavobolje. I dalje imam tegobe ali su smanjene za 70%. Svakako ću nastaviti sa terapijom kada budem u Rijeci.
Gosp.Gordana puno Vam hvala.

Bobinac Lovorka   

Pacijentica sam Gordane Pošćić već sedmu godinu i vrlo sam zadovoljna pristupom, metodama i rezultatima.
Dolazim zbog svojih kroničnih tegoba sa vratom i leđima. Zahvaljujući promišljenom, individualnom i kreativnom pristupu, uspijevam stanje održati bezbolnim, a naučila sam i neke učinkovite načine samopomoći.

Tamara Paškvan   

Motivirana, olakšana, odlučila sam se ovim putem zahvaliti mag. Gordani Pošćić, koja me svojim pristupom, metodom svojih zlatnih ruku, i terapijama uspjela osloboditi od velike boli u vratnoj kralježnici. Naime dugogodišji sam ortopedski slučaj, ali u zadnjih dva mjeseca doslovce nisam niti glavu na ramenima mogla držati. Imala sam jake bolove. No nakon njene treće terapije, bilo je veliko olakšanje. U godinama sam, ali ovako nešto nije bilo za zapustiti...
Sretna sam, sada normalno funkcioniram.
Zahvaljujem mag. Pošćić i njenom timu, i želim puno uspjeha i zdravlja u daljnjem radu. Zahvalni pacijent.

Branka Herceg iz Rijeke   

Imala sam tešku ozljedu vrata uz jake glavobolje i vrtoglavice. Krenula sam kod gđe Pošćić. Za vrlo kratko vrijeme (gotovo samo nekoliko tretmana ) osjećam se mnogo bolje. Vrtoglavice su nestale. Drago mi je da se ovim putem mogu zahvaliti gđi Gordani, Ivani i Zorani na njihovoj izuzetnoj ljubaznosti i stručnosti. Ukoliko imate ovakve i slične probleme , svima toplo preporučujem.

Arijana Kunštek   

Od kraja 8 mj. imam problem škljocavog prsta. Nosila sam ortozu za palac,provodila fizikalnu terapiju(UZ,Laser,kineziterapiju i DDS) i nije bilo pomaka. Zglob palca i gornji dio palca bio je izuzetno bolan a kad bi se desilo da prst preskoči bol je bilo nepodnošljiva. Kod g-đe Gordane dolazim na Emmet. Nakon prvog tretmana Emmeta nudi mi se INDIBA .To je aparat koji radi čuda. Odmah poslije prve primjene osjećala sam da se bol smanjila . Za sada sam odradila 4 tretmana i već vidim pomak na bolje. Ne nosim više ortozu,dobila sam pokret palcem ispod malog prsta (opoziciju) ,gornji dio palca se počeo pokretati,bol je skoro sasvim nestala i vjerujem da ću uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja i uz aparat radiofrekvencije ( INDIBA)doći do potpunog pokreta bez imalo boli. Hvala Vam!Suzana

Suzana Berak   

Ime mi je Ružica Horvat-Zubović i ovim putem želim Vas sa par riječi upoznati sa svojim problemom. Naime, prije tri tjedna strahovito me počelo boljeti lijevo rame i nakon mnogo muka i obilazaka fizijatara, neefikasne blokade i odlaženja na hitni trakt od neizdrživih bolova, dobila sam preporuku od ortpeda iz Medica dr.Depola za gđu Gordanu Pošćić. Kad sam došla u privatnu praksu fizikalne therapije gđe Poščić, ruka mi je bila gotovo 100% nepokretna uz strašne bolove jer je u klinici Medico dijagnosticiran kalcifikat. Već nakon prvih par tretmana koje je gđa Pošćić primjenila meni je ruka bila sve bolje, nakon 4 tretmana rame je pokretno u svim smjerovima više od polovice opsega i bez bolova u toku dana. Nakon 6 tretmana rame ima puni opseg pokreta uz lagano zatezanje u krajnjim položajima laganim bolom ujutro. Vjerujem da sam na dobrom putu do potpunog ozdravljenja. Vidljivo je da je svaki tretman odlično obavljen i da su vježbe koje smo do sada prakticirali donijele rezultat.
U vjeri da će kraj moje terapije biti i kraj mojim tegobama, sa zahvalnošću Vas srdačno pozdravljam.

Ružica Horvat-Zubović   

Kod gđe Pošić sam došao na preporuku doktora. Imao sam smetnje sa vratnom kralježnicom (trnci po raznim dijelovima glave, ukočenost pojedinih kralježaka, opća napetost) koji su se širili i na lijevu ruku. Sa zadovoljstvom mogu reć da ,nakon 2 mjeseca terapija (vježbi i masaža) uz pomoć gđe Pošić i gđice Ladašić, su mi je smetnje nestale. Kako se ne bih doveo opet u istu situaciju i radi prirode posla, odlučio sam se na povremene masaže kod istih kako bi zadržao postojeće zdravstveno stanje. Veoma sam zadovoljan profesionalnošću i ljubaznošću gđe Pošić i gđice Ladašić. Samo najbolje preporuke.

Anto Bijelić, informatičar, 27. god.