Šest mjeseci nakon pareze ramena, operacije vratne kralježnice i intenzivnih terapija koje nisu davale značajnije rezultate, na preporuku liječnika javljam se u Fizio GP. Već nakon nekoliko tretmana sa Sendi primjećujem značajno poboljšanje te je u kratkom vremenu riješen problem pareze i dobivam punu pokretljivost ruke. Učinak terapija nadišao je sva moja očekivanja te se ovim putem još jednom zahvaljujem na pomoći. Moje tople preporuke!

Olivera   

Moja kćerka Klara pohađala je fizikalnu terapiju kod gđe. Gordane Pošćić. Klara ima dijagnozu nasljedne parapareze. Težak hod, spuštena stopala, skvrčeni prsti, ukoćene noge. Sa svojim curama napravila je u 20 terapija čudo od moje djevojčice. Klara samostalno hoda, ulazi u kadu i izlazi i nje, prsti su se ispravili i sama obavlja školske dužnosti. Dođite i dovedite svoju djecu u zlatne Zoranine, Ivanine i tete Gordane ruke. Drage moje fizioterapeutkinje, veliko vam hvala!
Vuleta

Vuleta   

Napišite Utisak Na tretmane zbog bolova u leđima došla sam posve slučajno, bez preporuke, ne razumijem se u fizioterapiju, niti sam je ranije koristila. Izvanredno su mi pomogle gospođa Poščić i njene djelatnice, a služeći se samo vlastitim rukama, koristeći tehnike za koje bih laički rekla da su čarobnjačke. Puno hvala.

Vaše Ime *Barbara Sandalj   

Izuzetno sam zadovoljna..kad sam došla kod doktorice Poščić bila sam nepokretna..tamo sam prohodala, ruka mi se pokrenula, poslije moždanog udara...sve pohvale cijelom timu i preporučila bi svima koji imaju probleme kao ja.

Kornelija   

Pred 17 godina doživljela sam angiom u mozgu (splet krvnih žilica- kao dobroćudni tumor). Od tada mi je prvenstveno bitno vježbanje, odlazila sam u fitness dvoranu, terapije, mnogo šetam, po ljeti plivam. Mogu reći da mi je vježbanje na prvom mjestu. Međutim kako radim- osmo satno radno vrijeme, spazam (grčenje mišića) mi se povečavalo. Došla sam kod Gordane i nakon svega nekoliko puta uvidjela sam promjene. Spazam je nestao, promijenila sam način vježbanja, vježbam po principu koje mi je Gordana dala.
Puno plivam i na jesen ću startati sa sasvim drugim vježbama uključujuči i terapije kod Gordane.

Barbara   

Nakon 10 mjeseci stalno prisutnih bolova u donjem dijelu leđa I svakodnevnog konzumiranja analgetika potražila sam pomoć u ordinaciji gospođe Gordane i zahvaljujući stručnoj pomoći drage Sendi moji bolovi smanjili su se na najmanju mjeru i evo već dva mjeseca od početka terapija nisam uzela niti jednu tabletu za ublažavanje bolova. Svaka pohvala za stručnost, ljubaznost, pomoć i razumijevanje. Preporuka svima.

Jasna   

Doživjela sam moždani udar 17.11.2008. Bio je to sedmi mjesec 2010, negdje na kraju. Nisam bila svijesna koliko sam propala, niti da mi je premalo samo jednom na dan, po jedan sat, svakog radnog dana uzimati instrukcije. I onda je došao moj prvi radni dan s fizioterapeutkinjom Gordanom. Isprva smo vježbale tri dana u tjednu po jedan sat, a nakon tri mjeseca tri dana tjedno po 2 sata. Moj najveći problem je bila nemogućnost da se izrazim, jer nisam bila svijesna svojih fizičkih nedostataka. Kako mi se stanje popravljalo tako su i moji nedostaci isplivali na površinu. Problem nemogućnosti je polako postajao prošlost, a ja sam bila spremnija nositi se sa raznim izazovima (to se naročito odnosi na hodanje četveronoške). I dalje mislim da mi je to problem, ali zanemarivo u odnosu kako je bilo prije. Sve se nekako posložilo ali to Gordani nije bilo zadovoljavajuće pa je u šestom mjesecu ove godine opet promjenila tretman na jedan sat vježbi i pola sata elektro terapije. Ni to joj nije bilo dosta pa je prije dva mjeseca uzela stroj koji može apsolutno sve, ali zauzima mnogo mjesta tako da je on sam u sobi. (Huber Motion Lab) Ja nisam puno nade polagala u tu mašinu i pogriješila sam. Dosta sam pogriješila. Sada se pokreti pojavljuju gdje ih nije bilo ni u tragovima. Ima mjesta do kojih može samo stroj doći. Tako da i sama ne znam kako, oporavak kod Gordane mi je postao obavezan ritual, kao pranje zubi poslije svakog obroka.
Na sličan način doživljavala sam i boravak kod logopeda. Prvo mi nije bilo jasno što ja tu radim. Nakon što sam shvatila da ja mogu izmisliti što god želim ali da to ne mogu izreći, onda sam pojmila koliko je bitno imati logopeda.Nije bilo lako, a odjednom mi se promjenila i profesorica. Ali bitno je da je isto tako dobar učitelj.

Martina, 37 godina   

U 8.mjesecu dolazi do puknuća leđnog mišića (m.trapezius). Liječnici mjesec dana nisu detektirali problem, a kada se konačno saznalo upućen sam na rehabilitaciju koja je trajala 21 dan. Rezultati su bili nažalost loši. Trpio sam jake bolove i nisam mogao spavati. Po preporuci saznao sam za Fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Gordana Pošćić. Dolaskom u ordinaciju bio sam iznenađen načinom rada i pristupom pacijentu. S obzirom na specifičnost moje bolesti (Cerebralna paraliza) s jakim spasticitetom, samo stručnost Gordane Pošćić mi je olakšala bolove. Mogu sam sebi pomoći vratiti vrat na mjesto, koji se često pomiče zbog spazma te druge vrlo korisne vježbe koje mi do sada nitko drugi nije pokazao iako redovito idem kod liječnika. No to nije jedino što se dogodilo. Vježbao sam na spravi Huber Motion Lab i došlo je do poboljšanja hoda i ravnanja cijelog tijela. Sa svojih 34 godine otkrio sam da se i nama težim bolesnicima u ovoj ordinaciji može pomoći i olakšati život. Od srca bih preporučio svim ljudima koji imaju probleme kao ja ili slične pa čak i sportašima da u ovoj ordinaciji mogu dobiti adekvatnu pomoć.

Jovica Ivančević, 34 godine   

Nakon 10 mjeseci stalno prisutnih bolova u donjem dijelu leđa I svakodnevnog konzumiranja analgetika potražila sam pomoć u ordinaciji gospođe Gordane i zahvaljujući stručnoj pomoći drage Sendi moji bolovi smanjili su se na najmanju mjeru i evo već dva mjeseca od početka terapija nisam uzela niti jednu tabletu za ublažavanje bolova. Svaka pohvala za stručnost, ljubaznost, pomoć i razumijevanje. Preporuka svima.

Jasna Tomić   

Svaki put tokom trčanja i nakon trčanja dok bezbolno obavljam stari, sjetim se na profesionalan i vrlo dragi ženski tim!
Iskreno hvala!

Josipa   

Nakon operacije tibije(potkoljenice) po preporuci dolazim u Fizio GP. Počinjemo tretmane sa INDIBOM aparatom koji radi na principu radiofrekvencije već nakon prvog tretmana primjećujem znatno poboljšanje smanjuje se otečenost noge, zatezanje mišića, a rana zacjeljuje perfektno. Koristim dalje INDIBU i preporučene vježbe prezadovoljana sam sa rezultatima hvala puno Fizio GP timu!
Super ste!!!!😊

Silva Bortul   

Zahvaljujem gospođi Poščić na efikasnim tretmanima kojima je riješila problem mog bolnog koljena, a i dugogodišnju bol u križima, i to u dva tretmana tako da sam g. Poščić već preporučila svojim poznanicima. Posebno sam zadovoljna, što sam se nakon tretmana, a čak već i u toku tretmana, mogla vratiti trčanju. Atmosfera u ordinaciji je opuštena i prijateljska, a gospođa Poščić vrlo profesionalna i efikasna. Također, sami tretmani vrlo su ugodni i opuštajući za pacijenta.
prof. dr. sc. Diana Car-Pušić, dig

Diana Car-Pušić   

Nakon 10 mjeseci stalno prisutnih bolova u donjem dijelu leđa I svakodnevnog konzumiranja analgetika potražila sam pomoć u ordinaciji gospođe Gordane i zahvaljujući stručnoj pomoći drage Sendi moji bolovi smanjili su se na najmanju mjeru i evo već dva mjeseca od početka terapija nisam uzela niti jednu tabletu za ublažavanje bolova. Svaka pohvala za stručnost, ljubaznost, pomoć i razumijevanje. Preporuka svima.

Jasna Tomić   

Nakon trostruke frakture koljena i puknuća dvaju ligamenata moj je oporavak tekao bolno i sporo tijekom tri i pol mjeseca. Period izolacije zbog pandemije virusa Covid-19, odgodio je početak fizikalne terapije. Vrhunski profesionalni pristup i primjena CLT koncepta fizikalne terapije bio je izvrstan izbor za moje stanje. Nisam mogla vjerovati kada sam u samo deset dana ostvarila gotovo potpunu pokretljivost koljena. Zahvaljujem mag. Gordani Poščić

Svjetlana Kolić-Vehovec   

Apsolutno perfektna usluga nakon koje se možete riješiti svih tegoba! Svaka čast!

Tomislav   

Napišite Utisak *
Dugo godina imam problema s vratnom kralježnicom i dosta iskustva s različitim terapijama tako da vjerujem da znam prepoznati kvalitetu i znanje.Gordana mi je već kod prvog tretmana pokazala i jedno i drugo, a poboljšanje je bilo vidljivo već drugi dan. Veliko hvala i veselim se ponovnom susretu.

Vaše Ime *Dijana Bolanča   

Kronicno problemi s vratnom kraljeznicom naglo su se pogorsali. Trpila sam jake bolove u vratu, leđima, osjecala trnjenje u rukama, analgetici nisu pomagali. Jaka upala nije prolazila ni nakon 2 tjedna. NAkon 2-3 tretmana osjecala sam se bolje. Nakon 10 je moj problem bio rijesen. Kombinacijom razlicitih tehnika i Indiba aparata, uspjeh je bio zagarantiran. Topla preporuka svima koji imaju slicne tegobe i koji se nađu u bezizlaznoj situaciji u kojoj ne znamo kome se obratiti i sto jos pokusati kako bi rijesili problem. Obratite se stručnom timu gđe Poščić, vjerujem da ce vam pomoci. Veliko hvala cijelom timu!

Suzana   

Zbog zdravstvenih tegoba, dobar se dio moje obitellji rehabilitirao kod vas i, bez iznimke - svi su, uključujući i mene, bili prezadovoljni. Kad god mogu, preporučujem vas. Profesionalni, ljubazni, uslužni i, nadasve, učinkoviti.
Sve tegobe koje smo imali, a bilo ih je dosta, riješene su brzo i efikasno.
Kod nas u kući, imamo poseban nadimak za vas - čarobnjaci, jer to doista i jeste.

Suzana

Suzana Čubranić-Korenčić   

Stručno i veoma ljubazno osoblje, nakon loma potkoljenice sam išao na Indiba terapiju, nakon samo par tretmana rezultat je bio vise nego odličan. Veliko hvala gospođi Gordani i curama. Tople preporuke svima.

Dejan Dojcinovic   

Nakon teške saobraćajne nesreće moje se stanje opisuje jednom riječju – politrauma. Kroz višemjesečnu hospitalizaciju obavila sam i rehabilitaciju, koja mi je pomogla da prohodam, ali ostale su reducirane kretnje gležnja, krepitacija i bolnost djelomično aktivnog koljena, bol u križima, kalcifikati u ramenu s reduciranim radijusom lijeve ruke. Šest mjeseci nakon traume po preporuci sam došla do gospođe Gordane, koja je svojom stručnošću te poticajnim i pozitivnim stavom uz opuštajuću atmosferu bitno pridonijela poboljšanju mog općeg stanja. Kombinacijom raznih tehnika i tretmana Indiba Activ postigli smo bolju kvalitetu pokreta i hoda, smanjenje edema gležnja, smanjenje bolova u ruci i ramenu, a rezovi i ožiljci postali su mekši i elastičniji. Po prvi put počela sam hodati bez štaka. Sve to dalo mi je veliku nadu u moj konačan oporavak i to je glavni razlog što ću nastaviti s rehabilitacijom i terapijama kod gospođe Gordane. Veliko hvala za uloženi trud i veliku dozu optimizma koja mi je u ovakvom stanju više nego potrebna. Vidimo se uskoro!
Ingrid Jerković

Ingrid Jerković   

No, kako sam ja uopće dospio do Goge? Za nju sam čuo još u Krapinskim Toplicama. Kao „odi, vidi malo…". I „malo viđam" već jedno 2 i pol godine. Reklo bi se da mi se dopalo. A skoro sam odustao još prije nego sam prvi put došao. Naime, prvo smo se Goga i ja čuli telefonom. U to vrijeme sam ja svakodnevno imao terapije u jednoj drugoj ustanovi, još nisam radio, uglavnom bio sam dosta u tom „filmu" fizikalne terapije, ali bi me ovo prije Goge već prilično izmorilo i kad smo se čuli dogovor nam je bio nešto kao „možda se vidimo". Prvi moj dolazak kod nje sigurno će nam oboma ostati u pamćenju. Naime, pao sam u predsoblju, valjda ni ne rekavši ni „dobar dan". To nam je bilo upoznavanje, Od tada do sada moje stanje s akcentom na motoriku se drastično poboljšalo. Više nikada nisam pao u predsoblju, štoviše čini mi se da nisam nikad pao kod Goge uopće.
Osim što smo uvelike poboljšali moju motoriku, neopisivo mnogo smo unaprijedili slabost mišića na desnoj strani mog lica, uključujući one oko desnog oka. To smo popravili primjenjujući nekakve flaster za koje smo isto u razgovoru, slučajno „skužili" da Goga s njima radi. Uglavnom, trenutno ne odlazim Gogi jer imam podosta velik zdravstveni problem vrste drugačije od onih s kojima Goga zna. Ali nesumnjibo, čim se to stanje popravi – evo mene opet kod Goge. Naime, osim što mi terapija kod nje iznimno odgovara, i atmosfera s njom i Silvanom je podosta opušt(ajuć)ena. Silvanu, naime, znam još kad je bila na višoj. I premda smo tada imali jedan odnos koji je mogao kod nje izazvati želju… da i ne bude baš ok prema meni, za sada se kontrolira. Imamo prilično ležerne razgovore, tako, bit će da i nisam ostavio baš neljudski dojam. Sve u svemu, jedna jako ugodna rehabilitacijska „ustanova" i podosta susretljiva i prijateljska atmosfera koja ti, bez problema postane simpatična.

Ivan Šoša, 30 godina , liječnik   

Nakon 3 mjeseca na 2 štake i skoro totalne nepokretnosti u roku od nekoliko tjedana terapije bila sam u mogućnosti hodati i odbaciti sva pomagala. Terapija je bila vrlo ugodna i upute za vježbanje vrlo precizne.Za svaku preporuku.

Sandra de Jong   

Hvala Ivani koja mi je vec nakon par tretmana olaksala a na kraju terapije i skroz uklonila dugogodisnje bolove u vratu i cijeloj kraljeznici. Uz to, dolaziti na tretmane je relaksacija u ugodnom ambijentu i strucnim rukama simpaticne Ivane.

Iva Vorkapic   

U ožujku 2006. godine, naručena sam na rutinski ginekološki zahvat no prilikom uvođenja u opću anesteziju, moj mozak ostaje bez kisika, padam u komu, završavam u Jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku (JIL), gdje mi spašavaju život. Nakon 7 dana budim se iz kome, a moje dijagnoze glase: TETRAPARESIS DISCRETA POST ISCHEMIACEREBRI te EPILEPSIA PARTIALIS MOTORIA DEEX CUM GENERALIZATIO.
Nakon dva mjeseca provedenih u JIL-u i sama shvaćam koliko sam nemoćna. Magnetska rezonanca pokazuje trajna oštećenja mozga(lezije) koje imaju veze s mojim budućim kretanjem tj. hodom. Čekajući svoj red za odlazak u Krapinske toplice na terapiju, već u JIL-u mi savjetuju da se pri povratku za daljnju terapiju obratim fizioterapeutkinji Gordani Poščić, jer je ona jedina u Rijeci osposobljena za rad s pacijentima poput mene (s raznim neurološkim oštećenjima). U K. toplicama međutim ostajem gotovo puna četiri mjeseca, prilično nezadovoljna razvojem događaja. Napokon, u rujnu 2006. odustajem od stacionarnog liječenja, nakon 6 mjeseci provedenih po bolnicama. Dolazim kući u invalidskim kolicima...
U početku, ne znajući što i odakle krenuti, slažem mozaik oporavka u vlastitoj režiji. Od drugih raznih stručnjaka također dobivam upute kako se trebam javiti Gordani Poščić. Srećom, njena ordinacija udaljena je od stana u kojem živim stotinjak metara i ona pristaje dolaziti mi u kućne posjete. Krajem listopada 2006. godine započinjemo s individualnim vježbama po PNF konceptu (proprioceptivna neuromuskulaturna facilitacija). Transferi s mojim tijelom idu izrazito teško, dok mi se pri pokretima nogu javljaju izrazito jaki mioklonusi. Radimo vježbe za smanjenje spazma (grčeva) te uopće pobljšanja pokretljivosti (podizanje s poda na kauč!). Učim i transfere u raznim položajima, a kako poboljšavam kontrolu pokreta, bolje hodam uz pridržavanje.
I uistinu, savjeti da se obratim na Gordaninu adresu pokazali su se, ne samo dobronamjernima, već potpuno pogođenima. Bilo je to napokon nešto što mi treba, nešto posve novo u mojoj rehabilitaciji!
Do dolaska u njene ruke prošla sam brojne metode rada različitih fizioterapeuta. Sve se to, uglavnom, svodilo na vježbe koje bih zajedničkim nazivnikom svrstala pod tzv. postoperativne vježbe (digni lijevu, pa desnu nogu 10 puta, napravi krugove stopalom lijevo pa desno, diži ruke gore – dolje) – jednom rječju – luk i voda. Poboljšanja, unatoč protoku vremena, nije bilo.
Nakon dva-tri mjeseca Gordaninih dolazaka k meni u stan, osposobljava me za dolazak u njenu ordinaciju, uz pratnju supruga. Nastavljam s individualnim vježbama koje mi smanjuju spazam. Gordanin pristup, uz primjenu PNF metode, posve je drukčiji. Vježbe su potpuno individualizirane, pripremane i prilagođene za mogućnosti i stanje konkretnog pacijenta. I što je najvažnije, uvijek nove i neponovljive. Teško ih je pamtiti i izvoditi bez nadzora i pomoći terapeuta, zbog iznimne kreativnosti. Svakotjednim dolascima na vježbe, poboljšanje se vidjelo – iz mjeseca u mjesec.
I sada hodam uz pomoć druge osobe. Po stanu se relativno dobro krećem, uz povremeno pridržavanje. Kretanje na otvorenim prostorima gotovo je nemoguće, osim ako podloga nije travnata, pješčana, šljunčana – svugdje gdje je strah od pada smanjen.
Kod većih napora, nažalost, dolazi do mioklonusa i padanja unatrag. Još uvijek nemam automatizirane balansne reakcije ravnoteže. Neki problemi koji mi otežavaju više samostalnosti u hodu uglavnom su druge prirode – za takvo što moram se dodatno potruditi, ali u ordinaciji psihoterapeuta i neurologa. Moj najveći neprijatelj još uvijek je – strah! Strah od pada, strah od novih prostora, strah od otvorenih prostora, gužve, automobila...
Još uvijek redovito dolazim na vježbe.
Nakon više od tri i pol godine bolovanja, vraćam se na posao. Moram imati osiguran prijevoz i pratitelja do ureda, a za sve ostalo morat ću se boriti sama. Vjerujem da ću uspjeti.

Nada Knežević, 47 godina, komercijalist   

Mia moglie ed io siamo stati, per la prima volta, pazienti della Fisioterapia privata della Signora Gordana Poscic. Ciascuno di noi ha fatto 10 trattamenti con ottimo successo, compatibile con la nostra molto avanzata eta.

Avendo l'esperienza con dei trattamenti simili nei studi di fisioterapia in altri paesi, dobbiamo dire di essere stati piacevolmente sorpresi con l'approccio molto personale e con la professionalita e serieta nella dedizione ai nostri casi specifici.

Il successo nel migliorare la salute e certamente al primo posto ma l'atmosfera piacevole e una componente di grande importanza.

Ritorneremo con piacere.

I. & B.P., Lugano

BRANKO PADJEN   

Imam samo riječi hvale. Veoma profesionalni i ljubazni. Idem oko 2 tjedna na fizikalnu ovdje i pomoglo mi je puno 🙂 Svi su super, ali zbog spleta okolnosti sam najviše bila naručena kod Ivane, ona je tako divna osoba i stručna u svom polslu, kao i svi koji ovdje rade.

Jelena   

Apsolutno najbolja usluga terapije i rehabilitacije na Kvarneru. Savršeno!

Tomislav   

Svakome se nekad dogodi krivi pokret pa sam tako i ja prije nešto više od godinu dana zaradila „teniski lakat“ i nedavno upalu ili iritaciju ishialgičnog živca. U oba slučaja, bol je u nekim trenucima stra-šna, onemogućava normalne pokrete i indirektno radi štetu zdravim dijelovima tijela.
Ali nema smisla čekati i trpjeti bol kad postoje Gordana, Zorana i ostale cure 🙂 Naručile su me u najkraćem mogućem roku i riješile boli nakon 1-2 tretmana. Za potpuno saniranje štete potrebno je i da tijelo odradi svoje, a Gordanine specijalne tehnike definitivno potiču oporavak tkiva! Ne znam što to one rade, ali definitivno pomaže :-))!
Hvala na brzoj pomoći i vraćenoj funkcionalnosti... vidimo se na održavanju!

Sanda   

Nakon 10 mjeseci stalno prisutnih bolova u donjem dijelu leđa I svakodnevnog konzumiranja analgetika potražila sam pomoć u ordinaciji gospođe Gordane i zahvaljujući stručnoj pomoći drage Sendi moji bolovi smanjili su se na najmanju mjeru i evo već dva mjeseca od početka terapija nisam uzela niti jednu tabletu za ublažavanje bolova. Svaka pohvala za stručnost, ljubaznost, pomoć i razumijevanje. Preporuka svima.

Jasna Tomić   

Nakon operacije tibije (potkoljenice) na preporuku dolazim u fizio GP. Počinjemo tretmane sa INDIBOM aparatom koji radi na principu radiofrekvencije. Već nakon prvog tretmana primjećujem znatno poboljšanje, smanjuje se otečenost noge, zatezanje mišića, a sam rez zacjeljuje perfektno. Svaki novi tretman sa INDIBOM i preporučenim vježbama dovodi do napredka u oporavku.
Hvala fizio GP timu.
Nevjerojatne ste!!!😊

Silva Bortul   

Došao sam sa jako bolnim leđima i koljenom. I kako su mi rekle "zarotiran". Tri Rožice - Gordana, Ivana i Zorana svojim nadasve profesionalnim pristupom ,znanjem i trudom su me "odsukale", ispravile i uklonile bol u leđima. Uspravno i bez boli - idemo dalje. Koljeno- svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo. Tri Rožice- tim snova (dream team). Veliko ljudsko HVALA.

Rade Gabrić   

Poštovana gosp. Pošćić. Zahvaljujem se na profesionalnom pristupu u liječenju moga problem s hodom uslijed PARKINSONOVE BOLESTI. Iako sam imao vrlo kratko slobodno vrijeme za rehabilitaciju , Vaš Huber motion lab i strpljivost, Vaši fizioterapeuti su moj hod i stabilizaciju tijela zadovoljavajuće popravili. Doći ću ponovno k Vama.

Dragutin Sokal, Rijeka   

Došla sam u ordinaciju s izrazitim bolovima i žarenjem u vratu, velikim dijelom glave koji mi je trnuo, te bolovima u leđima. Uz to slabost u rukama i vrtoglavica. Da ne spominjem da lijekovi protiv bolova uopće nisu djelovali. U samo jednom tretmanu ukočenost, bolovi, vrtoglavica, SVE je jedostavno nestalo. Sve dosadašnje probleme koji su se pojavljivali sam ovdje uspješno rješavala, ali ovo je bilo brzo i djelotvorno iznad svih mojih očekivanja. Cijelom timu pohvale i velika zahvalnost.

Ornela