Sportsku ozljedu misića lista, riješena je u 2 dolaska na najbezbolniji način. Ljubazno i profesionlano osoblje. Za svaku pohvalu. 🙂

Iva Serdar   

Nemam adekvatnih riječi kojima bih opisala osjećaj olakšanja i lakoće svaki put kad bih obavila terapiju.
Problem nakon postavljene dg. rupture prednjeg križnog ligg. nije bio samo problem bolnog i otečenog koljena,već napetost ,ukočenost mišića cijelog tijela,kao ipsihički zbog neizvjesnosti i straha kako dalje.(Odlazak na bolovanje, duga rehabilitacija,,,,)Već nakon prvog tretmana izašla sam iz ordinacije lagana kao ptičica.Čarobne ruke gospođe Gordane i čudotvorni aparat Indiba vratili su mi osmjeh na lice.U sliijedećim tretmanima koji su bili kombinacija sveukupnog znanja gospođe Gordane i Ivane ja sam vratila snagu i povjerenje u svoje mišiće što je rezultiralo da samo 2 mj. nakon ozlijede stanem na skije i skijam kao da se ništa nije dogodilo!.
Još jednom veliko HVALA. I uistinu svima bih preporučila ovaj drag i stručan tim.
Dubravka Šarinić-Vuksan

Dubravka Šarinić-Vuksan   

30. 06. 2013. prilikom treninga pala sam s bicikla, završila na hitnoj pa u bolnici kod ortopeda te mi daju dijagnozu puknutog prednjeg križnog i medijalnog kolateralnog ligamenta u desnom koljenu s pretpostavkom da je meniskus ostao neoštećen. Prvih 10 dana nosim longetu koja je bila preloše napravljena te (jedva) hodam na dvije štake, a koljeno mi stalno iskače. Nakon 10 dana počinjem nositi ortozu propisanu tjedan dana na 30 stupnjeva, 21 dan 60 stupnjeva te 28 dana 90 stupnjeva. Nakon tjedan dana mišići na desnoj nozi mi atrofiraju i noga mi je vidno slabija i tanja, a inače koščato koljeno je oteklo do te mjere da izgleda kao velika kugla. Odlučila sam fizikalnu terapiju odraditi u Rijeci, te po preporuci dr. Salomona dolazim do kontakta gospođe Poščić.
Nisam znala što očekivati od fizikalne, ali rezultatu koji smo postigle nisam se nadala. Na prvi dojam gospođa Gordana je osoba koja ulijeva povjerenje i koja odiše stručnošću, mirnom i pozitivnom energijom. Nakon više od 20 dana od ozljede, na prvom pregledu, izmjerila je kut koliko mogu saviti nogu, iznosio je 70 stupnjeva, a nakon pola sata PNF terapije izmjerila je 110 stupnjeva, te smo se obadvije razveselile mom prvom napretku. Nakon prvog tretmana otišla sam sretna, nasmijana i s osjećajem da se konačno nešto počelo odvijati nabolje, sigurna u odluku da ću fizikalnu terapiju odraditi do kraja kod gospođe Gordane. Prvih 10-ak dana radimo PNF vježbe u kombinaciji sa strujom, magnetom i kinezio-tapingom. Rezultati i napredovanje su bili vidljivi iz dana u dan, a Gordana se zajedno sa mnom veselila svakom napretku što je i meni ulijevalo dodatni entuzijazam. Nakon svakog tretmana sretna sam odlazila kući s domaćom zadaćom vježbi koje još moram odraditi taj dan sama. Oteklina koljena je svaki dan bila sve manja, pokretljivost i stabilnost sve bolje, a gospođa Gordana i ja sve zadovoljnije kad bi mi rekla: „Hajde sad malo prošetaj po sobi da te vidim kako hodaš". Nakon 10-ak tretmana stanje se toliko popravilo i mišići su dovoljno ojačali da smo mogle započeti terapiju na HUBER stroju, te sa mnom počinje raditi i Zorana koja se pokazala iznimno stručna. Tu smo radile na jačanju mišića i stabilizaciji cijelog tijela s fokusom na stabilizaciju koljena. U međuvremenu oteklina u koljenu je potpuno splasnula, prestali smo s tretmanima strujom i magnetom, i iz dana u dan pojačavali intenzitet vježbi na HUBERU. Koliki je napredak bio dovoljno govori činjenica da je gospođa Gordana nazvala mog doktora te odlučuju da ortozu više ne moram nositi pri svakom kretanju nego samo noću, te kod dužeg i zahtjevnijeg hodanja i terena (ja sam skoro svaki dan odlazila u šetnje koje su trajale i po nekoliko sati), gotovo mjesec dana prije propisanog skidanja ortoze.
Za rođendan (07.08.) dobivam najljepši poklon- smijem opet voziti bicikl, te plivati na određen način u terapijske svrhe. Kut od 90 stupnjeva sam postigla puno prije očekivanih 28 dana, a do kraja fizikalne terapije dobile smo gotovo potpunu savitljivost noge. Kako je oteklina bila sve manja te su se aktivirali mišići u koljenu koje praktički nisam upotrebljavala skoro mjesec dana- u njih se vračaju snaga i cirkulacija, u 3 i pol tjedna koliko sam išla na terapiju zajedno sa napretkom javljale su se razne nuspojave i bolovi koje su Gordana i Zorana svojim znanjem, stručnošću, različitim ciljanim vježbama i kinezio-tapingom gotovo instantno rješavale i eliminirale. Cijelo vrijeme sam imala potpuno povjerenje u Gordanu, Zoranu, Anamariju i njihov rad, okružena pozitivnom energijom i iskrenim zadovoljstvom svih nas zbog izvrsnog napretka.
Završila sam s fizikalnom terapijom i vratila se u Zagreb pomalo tužna što im nisam bliže da bar povremeno mogu otići na vježbe, ali s detaljnim uputama što i kako dalje vježbati sama. Operaciju ću čekati godinu dana, ali Gordana, Zorana i Anamarija su me dovele u stanje da mogu normalno funkcionirati, živjeti i polako se vratiti u trening. Na prvom pregledu nakon fizikalne ortoped mi je rekao da mi je noga u izvrsnom stanju, da mogu početi lagano trčati, voziti duže rute na biciklu i da tu zaslugu mogu pripisati odličnoj fizikalnoj terapiji.
Gospođo Gordana, ne mogu Vam opisati koliko sam sretna što sam „naletjela" na Vas, dovoljno Vam se zahvaliti na strpljenju i trudu koji ste uložili u mene i omogućili mi da se vratim svom normalnom životu.
Moje preporuke imate uvijek.

Sara Kudin, 29. godina.   

U Kolovozu 2014 godine, na sezonskom radu u Njemačkoj doživio sam težak prijelom skočnog zgloba desne noge. Nakon operacije i tromjesečne rehabilitacije u Njemačkoj,koja je za rezultat imala nezacjeljivanje frakture, veliki gubitak muskulature na desnoj nozi,nemogučnost oslanjanja na desnu nogu,što je rezultiralo i bolovima u koljenu i kuku desne noge zbog nepravilnog hoda. Zbog posljedica ozljede bilo je upitno kada i dali ču opet moči raditi posao vozača motornog vozila,s obzirom na to da u to vrijeme nisam mogao voziti ni auto... dolazim na fizikalnu terapiju u ordinaciju gospođe Poščić.
Svi mi smo skloni tome da je u "Europi sve bolje, i liječnici i terapeuti i tretmani...." Iz vlastitog iskustva mogu reči da i u našem dvorištu,u našem susjedstvu čovjek može sve to,pa čak i bolje!
Stručnost i individualan pristup svakom pacijentu po meni su glavne odlike!! Moj pregled i određivanje terapije trajao je dva sata, što u ugovornoj ordinaciji nije moguče dobiti,tamo smo "odrađeni" za pet minuta....tamo je pacijent samo broj....
Terapija je uspjela u potpunosti zahvaljujuči angažmanu gospođe Poščić i njenih vrijednih djelatnica, Ivane i Zorane; tako da sam opet na nozi,hodam normalno, bolovi su gotovo nestali...Ponovno odlazim u Njemačku raditi punom parom i u punoj snazi!!
Hvala gospođi Gordani, Ivani i Zorani!!

Ivica Čačić   

Dg. Prijelom donjeg dijela lakatne i palčane kosti. Već prvi tjedan po skidanju ortoze došla sam kod gosp. Gordana Pošćić. U samo nekoliko tretmana mobilizacije fascije i limfne drenaže imala sam odličnu gibljivost (bez kontraktura) , manji otok i bol. Upravo zbog toga sada poslije mjesec dana aktivnog vježbanja i hidroterapije imam gotovo normalanu gibljivost i snagu.
Hvala Gordani i preporuka svima.

V. Milinović, fizioterapeut   

Kada sam nakon jedne ozljede noge završila na štakama,javili su se i drugi problemi.Bolovi u laktovima,ramenima i vratu, pa sve do čeljusti. Po preporuci sam obratila u prostorije fizikalne terapije i rehabilitacije Gospodnje Gordane Poscic. Nakon samo nekoliko tretmana terapije miofascijalnog opuštanja mišića osjetila sam znakovito poboljšanje. Svima koji imaju takve i slične probleme preporučila bi isto. Pošto se osjećam puno bolje ponovit ću terapiju. Z.Kontic

Zekija Kontic   

Ordinacija koja će svima, u ugodnoj i profesionalnoj atmosferi, pomoći da se riješe bilo koje tegobe. Ja sam imao problem s oporavkom nakon operacije koljena, no gospođa Gordana je sa svojim timom odradila fantastičan posao!

Hvala puno!

Tomislav