VJEŽBE ZA BOLOVE U KRIŽIMA

VJEŽBE ZA BOLOVE U RAMENIMA

VJEŽBE ZA BOLOVE U KOLJENIMA I GLEŽNJU

MISIJA

Cilj je pomoći Vam da se kvalitetno oporavite najbrže moguće, da se osjećate zdravo, bez bolova, sposobni za svakodnevne aktivnosti. Edukacijom i informiranjem pomoći ćemo Vam da osvijestite uzrok svojih problema, ukazati Vam kako da preventivno djelujete na svoje zdravlje, a ako se problem pojavi kako da ga otklonite na najbolji način.

Vrhunski kvalitetna fizioterapeutska usluga, zadovoljni i aktivni klijenti predstavljaju cilj fizikalne terapije. Jednostavno, težimo usluzi prilagođenoj potrebama i željama klijenta s brzim i dugotrajnim rezultatima, stalnim usavršavanjem znanja i uvođenjem novih terapeutskih metoda i opreme.

Fizio GP - vodič za pacijente

VIZIJA

Mi smo team inovativog i multidisciplinarnog osobnog pristupa, primjeren profesionalcima vođenim strašću, inspiracijom i izvođenjem samog tretmana za sve dobne skupine s ciljem brzog i dugorajnog poboljšanja. Ne samo da smanjimo bol i zaliječimo nastali problem nego nastojimo raditi na samom uzroku problema i tako ga trajno riješiti.

NAŠE VRIJEDNOSTI

  • empatija – temelj rada zdravstvenih djelatnika
  • kvaliteta – tretman pacijenta u cjelini
  • integritet – temeljen na povjerenju i vjerodostojnosti
  • izvođenje – temelj ozdravljenja
  • inovativnost – u primjeni novih metoda pristupa i najnovijoj aparaturi

NAŠI STRATEŠKI PRIORITETI 2020- 2025

  • promovirati važnost rane fizioterapije javnosti i zainteresiranim stranama
  • promovirati nove koncepte fizioterapije, njihove mogućnosti i rezultate (npr. CLT- Coordinative Locomotor Training)

Otvoreni smo za prijedloge u smislu poboljšanja vašeg iskustva. Uvijek postoji bolji način za napraviti nešto. Kada nam ostavite feedback, slušamo i primjenimo.

VODIČ ZA PACIJENTE

ŠTO ME OČEKUJE?

Prvi dolazak sastoji se od razgovora s fizioterapeutom o Vašim tegobama i funkcionalnog pregleda. Na temelju medicinske dokumentacije, anamneze, procjene posture i pokretljivosti preporučimo plan rehabilitacije, njegovu duljinu i učestalost ovisno o Vašim potrebama i ciljevima.

KAKO SE TREBA PRIPREMITI?

Dobro je doći u komotnoj odjeći koju lako skidate a za prvi pregled donesite prijašnje nalaze ukoliko ih imate.

ŠTO JE OSNOVA NAŠEG TRETMANA?

Osnovu tretmana čine specijalne tehnike fizioterapije u cilju smanjenja boli, povećanja opsega pokreta, olakšavanja izvođenja pokreta, smanjenja upalnih promjena…

Razni koncepti vježbanja (CLT, PNF, Mulligan, McKenzie…) i drugi tretmani manualnih tehnika (Emmett, Miofascial release… )

Svaki tretman je individualno prilagođen Vašem problemu, dijagnozi i željenim ciljevima.

Po potrebi ćemo ju dopuniti fizioterapeutskim procedurama (Indiba radiofrekvencija, laser, ultrazvuk, elektroterapija…) te edukacijom i savjetovanjem kako održati rezultate postignute terapijom.

KOJE SU PREDNOSTI SPECIJALNIH TEHNIKA FIZIOTERAPIJE?

Specijalne tehnike fizioterapije djeluju direktno na smanjenje bola, povećanje pokretljivosti… ali i na uzrok problema. Zbog toga brže i kvalitetnije dolazimo do rezultata, a  postignuti rezultati duže traju.)

KOLIKO JE TRAJANJE DNEVNOG TRETMANA?

Ovisno o Vašim tegobama i potrebama no većina tretmana traje od 45- 60 min.

KOLIKO TRETMANA ĆE BITI POTREBNO?

Svaka dijagnoza i stanje je drugačije no već na fizioterapeutskom pregledu dobiti ćete plan terapije. Ukoliko se radi o problemima bolova kralježnice i zglobova potrebno je najčešće do 10 tretmana, nakon povreda i operativnih zahvata ovisi o protokolu liječenja a za neurološke probleme terapija može biti dugotrajna.

DA LI NUDITE NEKE PROGRAME NAKON ŠTO MI JE BOLJE?

Da, kada završite zadani program vi ćete nastaviti s preporučenim vježbama a bilo bi dobro da održavate svoje stanje povremenim dolascima ( 1-2 x mjesečno) na masažu ili specijalne tehnike fizioterapije.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA? 

Primamo gotovinu, debitne i kreditne kartice ili preko transakcijskog računa. Plaćanje je moguće svakodnevno na kraju tretmana, na kraju tjedna ili na kraju završenog plana rehabilitacije.