ANTICELULITNI PROGRAM

Ako Vas frustrira neprekidna borba s celulitom izaberite neki od zdravih i učinkovitih programa s dugotrajnim djelovanjem.
Oblikujte svoje tijelo, učvrstite mišiće, elastičnost kože, poboljšajte dubinsku cirkulaciju  te istovremeno preventivno djelujte u očuvanju vašeg zdravlja.

Naizmjenična primjena RADIJALNE ENDODERMO TERAPIJE i HIPOBARIČNE TERAPIJE najučinkovitiji je anticelulitni tretman u kojem se djeluje na sam uzrok nakupljanja toksina. Poboljšanjem dubinske cirkulacije dolazi do njihove razgradnje i dugotrajnog smanjenja ili nestanka celulita.
Pridružimo li tome HUBER MOTION LAB dobiti ćete ravan trbuh, definirani struk, oblikovanu stražnjicu i noge, ispravno držanje te lijepe i tonirane ruke.

U cijenu svakog programa uključen je pregled, mjerenje na početku i na kraju te konzultacije i preporuka programa shodno individualnom stanju i potrebama.

Ponude programa

1. ANTICELULITNI PROGRAM:

  • 8 radijalnih endodermalnih tretmana
  • 7 hipobaričnih tretmana

cijena 3.000,00 kn (ušteda 300,00 kn)

 2. ANTICELULITNI PROGRAM

  • 12 Huber Motion Lab tretmana 30 min (oblikovanje, ravnanje celulita)
  • 6 radijalnih endodermalnih tretmana
  • 6 hipobaričnih tretmana

cijena  3800,00 kn (ušteda 600,00 kn)

Celulit

Ako imate salo koje ne odlazi bez obzira na to koliko se trudili da ga izgubite prehranom ili vježbom, vrlo je vjerojatno da to nije salo nego CELULIT. Toliko je čest da napada 4/5 žena svih težina i dobi.

Glavni uzrok celulita je način života , stres, djelovanje hormona, loše prehrambene navike, nedovoljan unos vode u organizam, neadekvatna tjelesna aktivnost, promjene lučenja pojedinih ženskih spolnih hormona a može biti i genetska predispozicija.

Celulit je tvar poput želatine, sastavljena od masnoće, vode i otpadaka, koja se nataložila u nateklim , nepokretnim džepovima neposredno ispod kože. Ti džepovi djeluju poput spužve koja može upiti velike količine vode, napuhati se i izbočiti, što uzrokuje vidljivu smežuranost i mlitavost. Tako povećane masne stanice pritišću susjedne krvne žilice i limfne žile, pa se stoga nakupljaju toksini, otrovne tvari koje otežani krvotok ne može eliminirati. Susjedno vezivno tkivo stradava od pritiska nabujalih masnih stanica, od zaostalih toksina, pa vezivne kolagene niti očvrsnu, debljaju, kao ploče i čvorići koji se usmjeravaju prema površini kože.

Rani je znak “celulitisa” da se na nekim od tih područja kože pojave grudice masnoće, ili se već vide prostim okom, ili se pojave na pritisak. To je vrijeme kad liječenje daje najbolje rezultate. S vremenom koža bude neravna, a kad se pokuša odignuti u nabor, dobije izgled “narančine kore” ili “madraca”. Česta je bol na tim mjestima, na pritisak ili čak i spontano. Bol se javlja na mjestima gdje su čvorići ili pločice. Tretmanom se i tada može puno postići ali je rezultat djelomično ograničen.

Kako se riješiti celulita

Krenite sami s onim što možete promijeniti u svom načinu života. Počnite se zdravo hraniti, smanjite unos štetnih tvari (nikotin, alkohol, kava, gazirana pića, masna hrana, konzervansi, pesticidi etc) i budite aktivni  barem 30 minuta dnevno a zatim dopustite nama da Vam pomognemo sa  kombiniranom vakuumskom terapijom Radijalne endodermo terapije i hipobarične terapije.

Djelovanjem preko kože (1/3 krvi nalazi se u koži) djelujemo na cjelokupnu cirkulaciju, tako da vakuumski efekt potiče organizam za samoizlječenjem.  tj. aktivira unutrašnje rezerve. Osnovni terapijski cilj je uspostaviti normalnu cirkulaciju i eliminirati nagomilane štetne tvari.

RADOST U POKRETU

Način na koji radimo utječe na vaš dobro proveden dan u svakodnevnoj igri života, obitelji, poslu, hobijima i sportu. Radost i lakoća pokreta rezultat je dobro planirane i provedene terapije s bezbolnim i ugodnim tehnikama, aktivnim vježbama i vrhunskom aparaturom.