INDIBA® ACTIV face lifting

Imajte čvršću, zdraviju i mlađu kožu!

Indiba face lifting je neinvazivni tretman za pomlađivanje i obnavljanje kože lica i vrata.

Fizio GP - Indiba Active tretmanPomoću patentirane 448 kHz monopolarne radiofrekvencije stimulira stvaranje kolagena, koža se duboko ovlažuje, postaje čvrsta, glatka i elastična. Pomaže pri regeneraciji kože, stimulira cirkulaciju krvi i limfe i ubrzava metabolizam.  Bore se smanjuju a ožiljci postaju manje vidljivi, smanjuju se podočnjaci i redefinira brada.

Primjenjuje se ne samo kod žena nego i muškaraca. Tretman je relaksirajući, ugodan s fokusom na dobrobit bez bola a traje oko 45 minuta. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko  tretmana. Najbolji rezultati su na početku kada se preporučuje 6 tretmana unutar 2-3 tjedna zatim je dobro napraviti 1 tretman svakih 4-6 tjedana za zadržavanje i poboljšanje rezultata.

ZAŠTO JE INDIBA® ACTIV RAZLIČITA OD DRUGIH TRETMANA RADIOFREKVENCIJE ?

448kHz je optimalna frekvencija  gdje je električni potencijal u stanicama balansiran. Otvara se membrana stanica za razmjenu iona.  Dolazi do povrata zdravih funkcija stanica istovremeno s poboljšanjem mikrocirkulacije, regeneracije kolagena i efekta lipolize (topljenje i uklanjanje neželjenih masnih stanica).

Pogledajte kakvi su rezultati

RADOST U POKRETU

Način na koji radimo utječe na vaš dobro proveden dan u svakodnevnoj igri života, obitelji, poslu, hobijima i sportu. Radost i lakoća pokreta rezultat je dobro planirane i provedene terapije s bezbolnim i ugodnim tehnikama, aktivnim vježbama i vrhunskom aparaturom.