PRIPREME ZA SKIJANJE

Fizio GP - pripreme za skijanjeSkijaška sezona je na vratima Pravo je vrijeme da počnete pripremati svoje tijelo za sve napore i izazove skijanja.

Mi imamo pravu stvar za Vas!

Individualno prilagođen trening na Huber Motion Labu.

Riječ je o stručno osmišljenim, ciljanim vježbama prilagođenim Vama i Vašem stupnju fizičke spreme. Nemojte dozvoliti da svoje skijanje pamtite po ozljedi koju ste tamo zaradili.

Javite nam se danas. Prepustite se u naše stručne ruke i na vrijeme se pripremite za skijaške kilometre koji Vas očekuju.

Cijena za 10 individualnih tretmana ako s programom započnete u:

Studenom i prosincu s popustom od 30% je 1050,00 kn (umjesto 1500,00 kn)

Siječnju s popustiom od 20% je 1200,00 kn

Želite iskoristiti vrijeme na snijegu za bezbrižno skijanje bez ozljeda. Pravo je vrijeme da ojačate svoje tijelo i pripremite se za napore koje ono donosi.
U samo 10 puta vježbanjem na Huber Motion Labu istovremeno jačate ciljane mišiće nogu, zdlelice i trupa, poboljšavate propriocepciju, osvješćujete cijelo tijelo i jačate duboke mišiće kralježnice.
Osnovne komponente pripreme za skijajne su kardiovaskularni trening, vježbe istezanja, trening snage i balansa kao i specifični skijaški trening za rekreativne i napredne skijaše. Sve ovo moguće je ostvariti naHuberu.

Vježbanje na Huberu  je zabavno, neagresivno ali izrazito učinkovito posebno za duboke mišiće kralježnice. Ako je trup stabilan svi ostali pokreti ruku i nogu su koordinirani i lagani. Sve to možete postići u samo 30/ 60 min ciljanog vježbanja dnevno.

RADOST U POKRETU

Način na koji radimo utječe na vaš dobro proveden dan u svakodnevnoj igri života, obitelji, poslu, hobijima i sportu. Radost i lakoća pokreta rezultat je dobro planirane i provedene terapije s bezbolnim i ugodnim tehnikama, aktivnim vježbama i vrhunskom aparaturom.